iz istrage

 

FORENZIKA__Lažna balistika

Lažni Drugi Balistički NalazPošto stručnjaku, nazovi balističaru, Siniši Anđelkoviću nije pošlo za rukom da opravda očekivanja svojih nalogodavaca, a na našu intervenciju i po naredbi višeg suda u Nišu dana 16.11.2011 izrađuje drugi zapisnik o veštačenju broj 1654/11.

Opet ne preuzima čep sa obdukcije i bez proučenog materijala sa sudske medicine, ne preuzima materijal sa sudske medicine i radi još jedan nalaz koji ne odgovara veštaku balističaru u izradi nalaza.

Na osnovu nalaza agencije Kunjadić iz Beograda, veštak balističar je bio dužan da analizira materijal izvađen iz tela. On to nije učinio a da jeste shvatio bi da dimenzije čepa pronađnog prilikom obdukcije ne odgovaraju dimenzijama čepova pronađene skraćene puške.

Ponovo opterećuje nalaz stručnim izrazima i čak se usuđuje da se izjasni da je daljina sa koje je izvršeno opaljenje 20cm. Ovde čak naznačava da je naš Nikola izvršio opaljenje.

TEORIJA SALAME

U ponedeljak 17.10.2011., znači već nedelju dana nakon smrti našeg sina, na sudskoj medicini smo nezvanično saznali rezultate alko testa koji je pokazivao 0.5 promila alkohola u krvi a da ćemo ostale rezultate dobiti u petak. U mupu kod inspektora Virijevića, pošto sam ukazao da dečak nije bio pijan uzvratio je pitanjem:“ko vam je to rekao“? U nastavku je i dalje potencirao da se radi o samoubistvu koje mi kao roditelji teško možemo da prihvatimo. Pitao sam ga o parafinskoj rukavici na šta sam od istog dobio vrlo neumesno i laičko objašnjenje, objašnjenje da barutne čestice sadrže nitrate koji se nalaze svuda pa čak i u suhomesnatim proizvodima tako da je moguće da ako je u toku dana jeo salamu rukama na njima će sigurno biti nitrati koji su takođe sastavni deo barutnih čestica. To je bilo stručno objašnjenje nama roditeljima, od šefa inspektora za krvne delikte. Opet mi se postavlja pitanje odakle oružje.

Ovim drugim lažnim balističkim nalazom, balističar Siniša Anđelković opravdava teoriju inspektora Virijevića o salami i parafinskoj rukavici, koju smo mi naveli pritužbom na rad organa MUP Niš a u vezi predistražnih radnji 25.10.2011.godine.

 

Za sve što obljavljujemo posedujemo pisane dokaze i koje postavljamo u delu sa prilozima kako bi dokumentovali naše tvrdnje o kriminalnim radnjama pojedinaca.

Dodajte komentar

Pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Molimo vas da se prilikom pisanja komentara pridržavate pravopisnih pravila.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.

* Vaše ime:
* Vaš email:
* Komentar:
sva polja moraju biti popunjena!!!

KOMENTARI

argumenti

dbn1
neki text
19:11:13 subota, 26 Juli, 2014
dbn2
neki text
19:11:45 subota, 26 Juli, 2014
dbn3
neki text
19:12:14 subota, 26 Juli, 2014
dbn4
neki text
19:12:44 subota, 26 Juli, 2014
dbn5
neki text
19:13:45 subota, 26 Juli, 2014
dbn6
neki text
19:14:01 subota, 26 Juli, 2014