iz istrage

 

TUŽILAŠTVO__Istaražni Sudija

Trajković kuca u drvoZapisnik sa uviđaja koji je sačinio istražni sudija višeg suda u Nišu ne sadrži ni nagoveštaj da se u slučaju kri155/11 ubistva našeg sina radi o samoubistvu

Hronološki:

  1. 10.10.2011 oko 9h sam obavešten o smrti mog sina i da se najverovatnije radi o samoubisdtvu jer postoje poruke u mobilnom telefonu (još nam nisu dostupne i nisu sve poruke razmatrane)
  2. U kapeli, oko 11h, videli smo lice i rupu na sredini tela; kroz duksericu svetle boje rupa prečnika oko 4cm i nikakvi drugi tragovi na duksu – čak ni krvavi. Nema zacrnjenja od barutnih gasova koje bi se pojavilo u slučaju da je cev oružja bila blizu tela ili prislonjena. Ako je lovački karabin 16mm ovakva rupa bi morala da nastane samo ako je od vrha cevi do cilja više od 3m.
  3. Istog dana kasnije, privedeni su na saslušanje drugovi sa kojima je naš sin bio u kontaktu, ljudi sa kojima se družio i svima je napomenuto da su pozvani na razgovor povodom samoubistva.
  4. 11.10.2011, kod istražnog sudije Trajković Tomislava, koji nam je dao i zapisnik o izvršenom uviđaju, br KRI.br155/11 od 10.10.2011. postavio sam pitanje i tražio na uvid oproštajno pismo, na šta je istražni sudija bio zbunjen i rekao da ne postoji ništa što na tako nešto ukazuje. Kada sam napomenuo da su mediji preneli da se radi o samoubistvu i određenoj poruci nalik na oproštajno pismo, istražni sudija je odgovorio da mediji povećavaju gledanost a novine tiraž. Pitao sam ga i kako bi se on osećao na mom mestu na šta je on kucnuo u drvo.

Dodajte komentar

Pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Molimo vas da se prilikom pisanja komentara pridržavate pravopisnih pravila.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.

* Vaše ime:
* Vaš email:
* Komentar:
sva polja moraju biti popunjena!!!

KOMENTARI

argumenti